Писмени преводи

Като ценители на словото ние държим на високите стандарти в езика, елегантността на изказа, но и точността на терминологията и регистъра, защото искаме да помогнем думите да работят за Вас и Вашия бизнес. 

Предлагаме професионални услуги за писмени преводи от и на български език със следните езици: английски, немски, руски, френски, италиански, испански, португалски, нидерландски.

Възползвайте се от нашия богат опит в следните сфери на превод:

  • Официални документи: лични документи, свидетелства за раждане, свидетелства за брак, удостоверения, дипломи, сертификати и др.
  • Легализация
  • Фирмени документи: пълномощни, нотариални актове, договори за покупко-продажба, финансови отчети, бизнес кореспонденция и др.
  • Туризъм: обяви, съдържание на уеб страници, брошури, рекламни материали и др.
  • Козметика: продуктови каталози, продуктови описания, рекламни материали и др.

Може да разчитате на нас за професионално отношение и коректност! Вижте мненията на наши клиенти и партньори.

Приемаме Вашите заявки за превод както на място в нашия офис, така и по имейл. За повече информация относно актуалните цени, моля, свържете се с нас.

За нуждите на правната ни кантора ползваме услугите на Interspeak за превод на документи от и на български, английски и испански език. Бързината и точността на преводите са приоритет за нас и нашите клиенти. Коректен и надежден партньор, на когото винаги можем да разчитаме да получим документите си навреме и в изряден вид.
Габриела Каменова
Старши сътрудник
Адв. друж. "Фотева, Танев, Минчев"